İletişim:
     



HOTEL ÖZAY

Hotelimiz 33 odalı olmak üzere kaloriferlidir. 2 suit odamız ile birlikte single ve double odalarımızda mevcuttur. Her odasında duş, tuvalet, telefon, televizyon, mini buzdolabı,klima bulunmaktadır. Tüm odalar göl ve doğa manzaralı balkona sahiptir. Açık ve kapalı restaurantı, lobi, yüzme havuzu, çocuk parkı, bahçesi ve havuz bar bulunmaktadır.

Ulaşım: Köyceğiz uluslararası Dalaman Havaalanına 29 km mesafededir. Şehir merkezinden yakın çevrelere her zaman minibüs servisleri vardır. Ayrıca otogardan şehirlerarası otobüsler ile Türkiye' nin her yerine gidilebilmektedir. Ayrıca uygun tarifeli taksileri de kullanabilirsiniz.

Hotelimiz; çarşı, market, atm, camii, taksi, büfe, kuyumcu ve banka gibi ihtiyaç duyabileceğiniz yerlere 3 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Köyceğiz' in çevresine olan mesafeleri şu şekildedir;

Köyceğiz - Kaunos 39 km (Kaunos antik kenti & müzesi)
Köyceğiz - Ekincik 35 km
Köyceğiz - Sultaniye 22 km
Köyceğiz - Dalyan 30 km
Köyceğiz - Yuvarlakçay 15 km
Köyceğiz - Şelale 7 km
Köyceğiz - Yayla Köy 15 km
Köyceğiz - Kartal Gölü 22 km
Köyceğiz - Dalaman Airport 29 km
Köyceğiz - Fethiye 65 km
Köyceğiz - Akyaka 28 km
Köyceğiz - Marmaris 60 km

Bölge olarak Köyceğiz yaz tatili için tercih edilmesine rağmen deniz mevsimi dışında da ziyaret edilebilecek müthiş bir yerdir.

Çevresiyle, tarihiyle, doğası ve iklimiyle her mevsim çekicidir.

Özellikle yemyeşil orman dolgusu, oksijeni bol havası, doğası ve mitolojik geçmişi burayı ziyaret etmek için başlı başına bir sebep.

Günübirlik geziler Köyceğizi tam anlamıyla keşfetmek için yeterli değil. Bölgede görülecek güzel yerlerin fazla olmasından dolayı Köyceğizin ritmini yakalamak ve hissetmek için ne kadar uzun kalırsanız o kadar güzel bir tatil geçirmiş olursunuz.

FOTOĞRAFLAR
GOOGLE MAP
Menu
Hotel
Odalarımız
Rezervasyon
Köyceğiz
İletişim


Haberler

Köyceğiz otel          Köyceğiz apart          Köyceğiz motel
Köyceğiz pansiyon          Köyceğiz koycegiz          Köyceğiz cafe Köyceğiz Emlak